• Celebrem el Dia Internacional del Joc

  En el marc de la campanya I tu, jugues en català?, la Delegació de Ciutat Vella del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, el 29 de maig ha celebrat el Dia Internacional del Joc amb sessions de jocs de taula i tradicionals al llarg de tot el dia.

  Al matí, un grup d’alumnes de nivell Bàsic 1 i un de nivell Inicial s’han trobat a la Sala Polivalent de l’Espai Avinyó per jugar en català.

  A la tarda, el grup de Bàsic 1 organitzat amb el Centre d’Informació i Assessorament Juvenil i el grup d’Inicial de Servei Solidari, s’han trobat a la sala d’actes del CIAJ per assistir a una sessió de jocs tradicionals en català dinamitzada per Víctor Baroja.

  Durant la sessió, l’expert i apassionat del joc, Víctor Baroja, ha presentat un ampli ventall de jocs, tot situant-los en el context històric i sociocultural, reivindicant el paper vertebrador del joc en la vida quotidiana. Els participants han après a jugar al catxo, la morra, taba, alquerc, mentre practicaven el català.

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta