• Un grup de joves visita la delegació de Ciutat Vella

  El passat 6 de juny un grup de 17 joves de l’Escola d’Adults CFA Francesc Layret va visitar la delegació de Ciutat Vella.

  Durant la visita, els joves van poder veure l’exposició Raimon Panikkar, viure l’aventura intercultural , van fer una gimcana per descobrir els serveis del CNL de Barcelona i van acabar la visita conversant amb l’Hasnat Hashmi,  un noi d’origen pakistanès, resident a Barcelona des de fa 18 anys. L’Hasnat va relatar les dificultats amb què es va trobar quan va arribar a Barcelona i com va ser el seu procés d’aprenentatge de la llengua catalana.

  Saber català et dona protecció“, va  dir, “si saps una cosa, però no la pots dir en català és com si no la sabessis”, “el català també et dona prestigi dins de la teva comunitat“. L’Hasnat, que actualment treballa d’advocat i té una empresa pròpia, va encoratjar els nois a esforçar-se a aprendre català per poder aconseguir el seu somni i poder anar a la universitat.

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta