• DIBUIXANT FABRA. L’aventura de dissenyar Pompeu Fabra

   

  El dimecres 28 de novembre a les 19 h (Espai Avinyó – Llengua i Cultura c. Avinyó, 52, baixos) us convidem a l’activitat Dibuixant Fabra. L’aventura de dissenyar el personatge de Pompeu Fabra a càrrec de l’Oriol Garcia Quera, autor de Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua. L’autor presentarà una visió de Fabra més propera, a partir dels materials que va utilitzar per fer el llibre, que permetrà desgranar les múltiples facetes de la personalitat de Fabra.

  Activitat és gratuïta sense inscripció prèvia.
   
   

   

   

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta