• DIBUIXANT FABRA. L’aventura de dissenyar Pompeu Fabra

   

  El dimecres 28 de novembre a les 19 h (Espai Avinyó – Llengua i Cultura c. Avinyó, 52, baixos) us convidem a l’activitat Dibuixant Fabra. L’aventura de dissenyar el personatge de Pompeu Fabra a càrrec de l’Oriol Garcia Quera, autor de Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua. L’autor presentarà una visió de Fabra més propera, a partir dels materials que va utilitzar per fer el llibre, que permetrà desgranar les múltiples facetes de la personalitat de Fabra.

  Activitat és gratuïta sense inscripció prèvia.
   
   

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta