• Gimcana de comerç al Gòtic. Participar-hi és guanyar!

    Vora 50 alumnes han participat en la Gimcana de comerç al Gòtic que ha tingut lloc al barri del Gòtic la primera setmana de novembre, i que ha estat organitzada pel Districte de Ciutat Vella des de la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori de l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Ciutat Vella, i coorganitzada per les associacions de comerciants amb col·laboració, entre d’altre entitats, del CNL de Barcelona – Delegació de Ciutat Vella.

    Els alumnes han tingut l’ocasió de participar-hi i visitar els comerços del barri Gòtic d’una manera ben peculiar: han hagut d’esmolar l’enginy per descobrir els 8 enigmes distribuïts en els 8 aparadors dels establiments participants, entre els quals, per exemple, els establiments emblemàtics Casa Bethoven i l’Herboristeria del Rei. Després de fer una ruta establerta per anar resseguint les pistes de cada establiment els diversos equips participants han entrat en un concurs amb molts premis en joc, que finalment s’ha resolt amb una sorpresa: un dels “nostres equips d’alumnes” n’ha sortit guanyador!

    Aquesta és una iniciativa del Districte de Ciutat Vella per dinamitzar el comerç de proximitat i donar a conèixer la riquesa patrimonial de la zona entre la ciutadania, que ha permès acostar-se a la realitat d’un barri molt especial, descobrir la riquesa cultural que els envolta, i també practicar el català  d’una manera única i divertida. Les associacions de comerciants coorganitzadores son l’Eix comercial Barna Centre, els Amics de la Rambla, els comerciants del carrer Avinyó, l’associació de la Mercè, els comerciants de la plaça Reial i l’associació de Botiguers del Call Jueu de Barcelona.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


Entrades recentsCategories


Històric


Núvol d’etiquetes


Meta