• Català sense barreres

  El passat dimecres 11 de desembre el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona va formar part d’un itinerari 100% accessible pel barri Gòtic, que reivindica els comerços que aposten per un model de ciutat integradora i inclusiva. De la mà de Clara Santamaria un grup de 25 persones van seguir una ruta pels comerços i equipaments accessibles entre els quals hi ha el CNL de Barcelona. El projecte CASBA (Comerç Antic Sense Barreres) treballa per millorar l’accessibilitat dels carrers gràcies a la col·laboració de la Comissió de Persones amb diversitat funcional del Casc Antic, la Càtedra d’Accessibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat de Vic, La Universitat Ramon Llull, el Districte de Ciutat Vella i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona. I el CNL de Barcelona, que forma part d’aquest entramat de comerços i equipaments sensibles al voltant de l’accessibilitat, va ser un dels punts de l’itinerari 100% accessible. Carme Rigal, responsable de la Delegació de Ciutat Vella, va oferir una càlida acollida als participants de la ruta accessible, tot fent èmfasi que aquest és un centre adaptat on “volem que tothom se senti benvingut i acollit”. I finalment va rebre el certificat d’equipament amic Casba per la cura que mostra envers l’accessibilitat, el bon tracte al veïnat i la col·laboració en la formació de l’estudiantat d’arquitectura de les universitats que hi ha participat.

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta