• “Shukria” al català! Acte de celebració de final de curs a l’Associació de Treballadors Pakistanesos

  El passat dimecres 11 de desembre es va celebrar un acte de lliurament de certificats a l’Associació de Treballadors Pakistanesos, entitat regentada per Javed Ilyas, que col·laboradora amb la Delegació de Ciutat Vella des de l’any 2007.

  Al llarg d’aquests 12 anys s’han organitzat 47 cursos de català i s’han aconseguit més de 1.100 inscripcions. I els nivells que s’hi han impartit van des del nivell inicial, bàsic i específics de Català a taula.

  Aquest acte va comptar amb la presència del Cònsol del Pakistan el senyor Imram Ali, que va fer el lliurament dels certificats i va felicitar i encoratjar els alumnes a seguir aprenent català.

  L’acte va incloure una recitació dels alumnes d’un poema de Joana Raspall adaptat a l’urdú, panjabi i àrab, com a reconeixement a les llengües maternes dels alumnes del curs, gràcies a la iniciativa de la seva professora Rosa M. Borràs, i va acabar amb un assortiment de menges típiques del Pakistan.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta