• El català és de joves

  A Ciutat Vella també vetllem per a què el català arribi als més joves. Per això busquem els millors aliats com ara ho és el CIAJ, un servei municipal que, durant més de 30 anys, ha atès els i les joves de la ciutat comtal, i que des del març de 2019, ha obert les portes amb una imatge i un projecte renovats.

  L’any 2019 hem organitzat dos cursos de nivell Bàsic 1 per a persones joves amb l’objectiu d’acostar la llengua també a aquest col·lectiu en el marc d’un servei, el PIJ Paral·lel, que ofereix diversos recursos i eines a l’abast entre les quals:

  El Punt infoJOVE (PIJ) Paral·lel, un servei dedicat a la informació juvenil, que pren el llegat del CIAJ amb un nou enfocament territorial més proper al Raval i el Poble Sec, per oferir una atenció personalitzada i gratuïta dins la gran família dels PIJ de Barcelona.

  Serveis d’assessorament per a joves a càrrec d’especialistes en l’àmbit acadèmic i laboral, en mobilitat internacional, emprenedoria i habitatge compartit.

  ― Un punt “Aquí t’escoltem!” (ATE), que ofereix atenció individualitzada i en grup a joves de 12 a 20 anys amb la voluntat d’escoltar-los i acompanyar-los en el seu creixement personal i social.

  L’any 2020 preveiem seguir amb aquesta col·laboració i organitzarem nous cursos de nivell Bàsic 1 així com activitats orientades i adaptades al sector jove de Ciutat Vella.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta