• Agafem-nos les mans

  Us heu preguntat mai de què són capaces les vostres mans? Aquest ha estat el punt de partida d’uns tallers d’artteràpia ben especials que hem organitzat conjuntament amb l’Espai Avinyó BCN Acció Intercultural. Aquestes sessions, titulades “Amb les nostres mans creem el món. Les cures i el treball a la llar.” han estat especialment dissenyades per a l’alumnat vinculat al Centro Filipino Tuluyan San Benito, que fa cursos de català dissabte durant l’única estona lliure que tenen a la setmana.

  Aquests tallers han estat un homenatge a les mans d’aquests alumnes, que dediquen tota la setmana (de dilluns a dissabte) a la cura de les famílies amb les quals treballen, per fer valer totes les habilitats i capacitats que hi ha en aquestes mans:  de cura, d’amor, de força, de creativitat… Tota una sèrie de potencialitats que han tingut un reconeixement en forma d’uns tallers guiats per l’artterapeuta Esther Pardo, que ha triat el fang com a element simbòlic des del qual elaborar tot aquest procés de reflexió.

  Aquestes sessions també han reservat un espai molt important a presentar tota una sèrie de serveis i recursos relacionats amb els drets laborals, adequats a les necessitats d’aquest col·lectiu, especialment vulnerable en aquest context, amb la voluntat d’oferir també espais de cura per a “aquestes mans”.

  Cadascun dels participants d’aquests tallers ha estat un exemple de superació, d’amor, compromís i agraïment molt commovedors i inspiradors.

   

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta