• Lliurament de premis del concurs Paraules d’aparador

  El passat 9 de juny, el bar Venus, del carrer Avinyó, 25, va acollir el lliurament de premis del concurs Paraules d’aparador que va organitzar la delegació de Ciutat Vella Del CNL de Barcelona amb motiu de la campanya A l’abril cada paraula val per mil.

  El primer premi va ser per al relat breu Venus de Nehemias Giménez, alumne de nivell I1, i el primer finalista va ser per Dansa del cigne, de Kartik Chandaria, alumne de nivell I3.

  Van fer el lliurament dels premis Isabel Rodríguez, directora de l’Eix Barna Centre, i Teresa Caja, presidenta de l’Associació de Veïns i Comerciants del carrer Avinyó. Els propietaris del bar Venus, en Víctor i la Mercè, van convidar a cava els assistents.

   

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta