• Envàs, on vas?

  Recordeu la campanya Envàs on vas? Sabeu on cal portar les piles gastades? A l’Associació de Treballadors Pakistanesos ho saben prou bé gràcies al taller de reciclatge que han organitzat amb col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, impartit en català i urdú, amb en Javed Ylias, president de l’entitat. Durant una hora els alumnes de nivell inicial han posat en pràctica el vocabulari dels colors, materials i menjar tot posant a prova els seus coneixements de reciclatge d’una manera ben especial i divertida.

   

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta