• “Hem d’aprendre amb amor”

  Els alumnes d’inicial 1 van tenir una trobada ben especial amb la Bibi i en Mansoor, dos pakistanesos que regenten establiments d’alimentació al barri Gòtic.

  La Bibi els va rebre al seu establiment Maria Alimentació (c. Regomir, 37) que va obrir ara fa més de 15 anys. Allà va poder compartir algunes de les claus del seu èxit amb els alumnes als quals va animar a “perdre la vergonya”, a començar a practicar a poc a poc “primer amb 4 paraules, i després amb 10” i, sobretot, “a continuar” amb el seu aprenentatge per no quedar-se estancats en el nivell Inicial. Ella mateixa va posar-se com a exemple, i els va explicar que “tot i parlar bé el català” ha “seguit estudiant i fent cursos”. De fet, actualment, està cursant el nivell Elemental 1.

   

  Després de fer la visita també a la botiga Bismilah (c. Regomir, 29) regentada per en Mansoor, el grup va acabar la trobada a l’Espai Avinyó Llengua i Cultura tot conversant amb en Mansoor, que els va encoratjar a “aprendre amb amor” i a “relacionar-se amb la gent del barri” per poder “anar incorporant el català progressivament” i així “fer possible una vida millor”.

  Els assistents van aprofitar per traslladar a la seva professora Anna Güell el seu agraïment més sincer per tal com se senten tractats amb respecte, tendresa i reconeixement.

   

   

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta