• Més de 125 alumnes descobreixen el Punt de Defensa dels Drets Laborals

  Dissabte passat 30 de novembre els 5 cursos de català de nivell inicial -fruit de l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona per donar resposta a les necessitats de la comunitat filipina, que només pot fer classes dissabte a la tarda- van rebre la visita del Punt de Defensa dels Drets Laborals.

  El Punt de Defensa de Drets Laborals és un servei especialitzat en assessorament laboral, de titularitat pública i d’accés universal i gratuït. Els serveis de Punts de Defensa dels Drets Laborals, ubicats a Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc, estan dissenyats per atendre a particulars i entitats que tinguin consultes relacionades amb els drets laborals. Aquest servei, atès per un equip d’advocades laboralistes que treballen 75 hores a la setmana, assessoren tant en format individual com grupal. Des de dilluns a les 9.30 fins divendres a les 15 hores sempre hi ha un Punt de Defensa de Drets Laborals obert en horari d’oficina de matí i tarda.

  Albert Papell, tècnic i coordinador de desenvolupament de proximitat de Barcelona Activa va dur a terme 5 presentacions del servei, que ofereix assessorament individual gratuït en matèria de drets laborals a les prop de 130 alumnes de català. I per fer-ho va comptar amb el suport de Miguel Doctama, representant de l’entitat Centro Filipino Tuluyan San Benito, que va poder fer l’assistència a la traducció en tagàlog així com suport a les situacions que es van plantejar durant la sessió.

  Aquesta acció s’emmarca en la línia de la col·laboració entre la Delegació de Ciutat Vella i el Districte de Ciutat Vella, i en aquesta ocasió, concretament, amb el Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella.

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta