• De Llull a Roig, èxit de participació

    “De Llull a Roig”, la festa d’homenatge a Ramon Llull i a Montserrat Roig va ser un èxit. L’auditori del Centre Cultural Albareda es va omplir amb gairebé 150 persones que van seguir amb atenció els detalls de l’esdeveniment. L’activitat va començar amb la música de Darània, després hi va haver les actuacions dels alumnes interpretant El llibre de les bèsties i la llegenda de Sant Jordi. També s’hi va projectar un videolit sobre la vida i obra de Llull per passar a unes lectures més íntimes de Montserrat Roig i al final, el lliurament de premis del II Concurs Fotoliterari de Sant Jordi, Paraules de Montserrat Roig.

    Va ser un acte de reconeixement a aquestes dues figures de les lletres catalanes. El lliurament de premis del concurs fotoliterari va comptar amb la presència de Joan Sanromà, Conseller de Cultura del Districte de Sants-Montjuïc, Oriol Rey de Socium.cat i de Carlos González, de l’Eix Sants-les Corts i de Francesc Reina d’Afosants que van lliurar els premis i accèssits a Modest Minguella (1r premi), Pilar Castillo (2n premi), Ángel Alonso (3r premi), Juan Carlos Peraza, Mercè Ramírez, Anna Extraña Xavier García Vaquero i Gemma Llaurado (accèssits).

    Agraïm novament la participació i col·laboració de les organitzacions que han fet possible aquest acte: Centre Cultural Albareda, Ajuntament de Barcelona, Afosants, Eix Comercial Sants-les Corts, restaurant Terra d’Escudella, Socium.cat, Material sensible, pub Black Lion i Abacus cooperativa i dels alumnes que hi han participat activament.

     

    portada concurs

     

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites