• Acord de col·laboració amb la Fundació Cultural Hostafrancs

  Ahir es va dur a terme a l’Espai Avinyó, llengua i cultura l’acte de signatura d’acords de col·laboració entre el CNL de Barcelona i entitats de diferents districtes de Barcelona.

  L’acte va ser presidit pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i president del CNL de Barcelona, el Sr. Jaume Ciurana, i pel director del CNL de Barcelona, el Sr. Jordi Manent, que van adreçar unes paraules d’agraïment i encoratjament a les persones assistents.

  Un total de 19 entitats van prorrogar o signar un acord de col·laboració amb el CNL per difondre el coneixement i l’ús de la llengua catalana.

  De Sants-Montjuïc, hi va assistir la Sra. Mercè Velilla, directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs, entitat amb qui col·labora el CNL per organitzar a l’Escola d’Acollida de l’Ateneu Montserrat cursos inicials i bàsics per a persones nouvingudes.

  9

  2014_10_14 foto 5

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts i dijous, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h.Entrades recents


Arxius


Categories


Etiquetes


Pàgines


La Troca