• Signatura d’un nou conveni de col·laboració

  L’Asociación Cultural Social Arte Culinario de Honduras y Amigos en Catalunya ha signat un nou conveni de col·laboració per continuar la tasca de difusió de la llengua i la cultura catalana entre les persones associades.

  A hores d’ara el CNL de Barcelona està impartint per a aquesta entitat del Poble-sec dos cursos de català de nivell bàsic 1 que acabaran el 14 de febrer i l’objectiu és l’organització de dos cursos nous, com a mínim, per al proper trimestre.

  El perfil de les persones que assisteixen a aquests cursos són noies joves procedent majoritàriament d’Hondures i d’altres països de d’Amèrica central i que saben que aprenent català s’incrementen les possibilitats de millorar en la feina i en les relacions socials.

  Ja fa uns quants anys que aquesta entitat pren partit de manera decidida per incloure cursos de formació de català en les seves activitats regulars.

  hondures

   

   

   

   

   

  signatura

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts i dijous, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h.Entrades recents


Arxius


Categories


Etiquetes


Pàgines


La Troca