• “A l’abril cada paraula val per mil”

    monedaAquest any el CNL de Barcelona vol celebrar Sant Jordi d’una manera ben especial i per això promou la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”.

    La setmana de l’11 al 15 d’abril els aparadors dels comerços de l’eix Creu-Coberta-Sants, des de la pl. Espanya fins a la pl. de Sants i també els del carrer Vallepir s’ompliran de cartells amb roses i amb l’origen de moltes paraules relacionades amb el món del comerç. Aquesta iniciativa es farà extensiva als principals eixos comercials de la ciutat i la previsió és penjar els cartells a més de 850 botigues.

    Les persones que passegin per aquests comerços descobriran l’etimologia de mots, alguns dels quals els soprendran. És una manera de fomentar el gust pel coneixement de la llengua i promoure l’ús del català al comerç de la ciutat.

    Mentre duri la campanya, el twitter @cpnlsafd piularà una pregunta sobre l’origen de les 64 paraules que surten als cartells d'”A l’abril cada paraula val per mil” i l’endemà piularà el cartell corresponent que inclou la resposta en el seu contingut. L’etiqueta d’aquesta activitat serà #valpermil.

    El CNL de Barcelona està preparant una exposició sobre la campanya amb els cartells que portaran la llengua catalana al comerç de la ciutat. L’exposició oferirà un panorama general sobre els diferents àmbits temàtics tractats i incorporarà també fotografies dels aparadors dels establiments que hi han participat i testimonis dels participants.

    Més informació (+)

    bcn_firma capset a l'abril

     

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites