• Activitat sardanista al Centre Cívic El Sortidor

  Dissabte passat, uns 100 alumnes de cinc grups de català de nivell B1, B2 i B3 del Centre Cívic El Sortidor ens vam trobar amb la colla sardanista del Foment Excursionista de Barcelona del Poble-sec per compartir un tastet de sardanes amb ells.

  L’activitat va consistir en una breu presentació del món de la sardana i en l’aprenentatge del “pas curt” de la sardana, primer sense música, i després amb música. Per aprendre el “pas llarg”  vam decidir trobar-nos en una altra ocasió…

  Els participants al taller, ajudats pel mestre sardanista i els monitors vam poder practicar el “pas curt” al principi en petites rotllanes que es van anar fent més grans. Finalment vam acabar ballant una sardana sencera, tots junts,  en una enorme rotllana. Les sardanes triades per a aquesta ocasió van ser “Record de Calella” i “És la Moreneta” perquè, segons els monitors, tenen un ritme una mica més lent i van molt bé per començar a aprendre’n.

  Esperem podem repetir el taller moltes més vegades, i volem agrair la paciència i simpatia del mestre i els monitors que ens van acompanyar al llarg de tota la tarda i també la col·laboració del Centre Cívic i de l’Asociación Cultural Social Arte Culinario de Honduras i Amigos en Catalunya.

  Sardanes al CC El Sortidor

  Picture 1 of 49

   

 1. Soila

  06 Jun 17
  14:04 #

  Molt be !! Gràcies …

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts i dijous, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h.Entrades recents


Arxius


Categories


Etiquetes


Pàgines


La Troca