• Jordi Llavina, al Club de lectura del Vapor Vell

    Iniciem un nou curs del clubs de lectura amb un grapat de llibres interessants. A la biblioteca Vapor Vell de Sants, el pròxim 15 de novembre a les 11 h, comentarem Ningú ha escombrat les fulles, un recull de divuit contes publicat l’any 2008. L’autor, Jordi Llavina, assistirà a la sessió per intercanviar impressions amb el públic i revelar qüestions inèdites de l’obra.

    Jordi Llavina és escriptor, poeta, crític literari i presentador de ràdio i televisió. Es va donar a conèixer l’any 2001 en guanyar el Premi Josep Pla de narrativa amb la novel·la Nitrato de Chile. Col·laborador dels diaris AvuiEl Mundo, La Vanguardia i El 3 de vuit. Conductor de programes de televisió. A la ràdio, va presentar el programa Fum d’estampa a Catalunya Cultura. També va col·laborar al programa L’ofici de viure de Catalunya Ràdio.

    L’obra que comentarem, Ningú ha escombrat les fulles, és un recull de contes entelats de fulles que tapen, en part, el significat profund de cada relat. El lector ha de passar el rasclet per arribar al fons de cada lectura. Una obra de categoria, que s’ha de llegir parant atenció perquè és plena de detalls reveladors, amb uns contes aparentment independents que són entremesclats. Jordi Llavina ha fet en aquest recull de narracions una aproximació a les relacions humanes, a les petites obsessions més quotidianes que semblen insignificants però que molt sovint són transcendents.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites