• Tertúlia literària amb Tània Juste

    El dilluns 18 de novembre els alumnes d’un curs d’Intermedi 1 de les Corts van participar en una tertúlia literària amb l’escriptora Tània Juste. L’autora va venir a l’aula de la delegació de les Corts i va parlar de seu llibre L’hospital del pobres. L’alumne David Miranda va ser l’encarregat de presentar l’acte.

    Els alumnes van participar activament en la conversa, que es va centrar en aquesta interessant novel·la que tracta de la construcció de l’Hospital de Sant Pau i que retrata alguns aspectes de la societat de finals del s. XIX i principis del s. XX. Els personatges d’aquesta novel·la coral intenten fer canvis en les seves vides: aixequen les seves vides al mateix temps que ho fan els murs dels pavellons modernistes del nou Hospital de Sant Pau. Són personatges molt moderns, personatges d’aquesta època de grans canvis, que es veuen truncats amb l’entrada de Franco a Barcelona.

    Els alumnes van tenir l’oportunitat de fer preguntes a l’autora i comentar-li algunes reflexions sobre els personatges, els llocs de Barcelona on transcorre la novel·la i la situació política i social de l’època.

    Han estat unes reflexions molt interessants sobre literatura, però també sobre Barcelona, i potser, aquesta lectura els ha fet sentir una mica més a prop de la nostra ciutat.

    .

    Picture 3 of 5

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites