• Els mems de l’Optimot!

    El febrer de l’any 2008 es va posar en marxa un servei gratuït i per tothom. Un moment, no hauríem de dir per a tothom? Ja fa catorze anys que no cal patir-hi: l’atenció personalitzada de l’Optimot està al vostre servei per resoldre els dubtes de llengua catalana que us facin ballar el cap. Ja són més de 80.500 les consultes resoltes i, per celebrar-ho, l’Institut d’Estudis Catalans, el Centre de Terminologia TERMCAT i la Secretaria de Política Lingüística, els organismes que integren el servei, us conviden a participar al concurs anual de l’Optimot.

    El portal Optimot proposa per al concurs d’aquest any que elaboreu un mem sobre llengua i el piuleu a Twitter. El tema el podeu escollir vosaltres: vocabulari, gramàtica, terminologia, convencions, traducció, literatura, etc. Ara no tan sols sabeu què és un mem sinó que en podeu crear i difondre tants com vulgueu.

    Publiqueu el mem en una piulada i afegiu-hi l’etiqueta #ConcursOptimot14. No us descuideu de mencionar-hi els comptes @iec@termcat@llenguacatalana i @optimotcat. Tant aquestes mencions com l’etiqueta són imprescindibles per participar en l’activitat. Així mateix, cal que els mems no presentin incorreccions lingüístiques i que el contingut no sigui ofensiu o inapropiat. Des del compte de l’Optimot repiularem totes les piulades que complexin els requisits.

    Més informació aquí i aquí.

     

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites