• Arnau Tordera ens torna a inspirar

    Un grup de persones va aplegar-se a Cristalleries Planell per assistir a la xerrada que va fer, el 23 d’octubre, el compositor i cantant Arnau Tordera, que ens visitava per segona vegada. L’èxit d’afluència de la primera sessió, el 17 de juliol, ens va engrescar a tornar-lo a convidar.  
    La carrera artística d’Arnau Tordera ja és dilatada tot i la seva joventut. Ha tocat molts pals i tots amb la màxima excel·lència. És un artista polifacètic capaç de presentar-nos versos del segle XIX com si fossin del segle XXI… o XXII, sense perdre gens de la genuïnitat original. Així ho va fer quan va interpretar dues peces fetes a partir de fragments de diversos poemes  de Jacint Verdaguer (“Ferida d’amor”  i “Lo cor de l’home és una mar”) que van fer estremir tots els que l’escoltàvem.
    El seu gust pel detall i per la interpretació al llindar de la perfecció fan de Tordera un virtuós de la melodia. Els assistents, alguns alumnes de la Marta Izquierdo i alumnes que s’hi van sumar per lliure, van poder fer-li tota mena de preguntes que el cantant va contestar de manera distesa, la qual cosa va estimular l’interès i la participació del públic. Aquesta xerrada s’emmarca en les activitats que impulsa el CNL de Barcelona per difondre el coneixement dels cantautors catalans i afavorir la pràctica de l’ús oral de la llengua en contextos lúdics i informals.
     
     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música

Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatiusvisites