• Taller amb els Castellers del Poble-sec

    El dia 9 i el dia 16 de novembre, dos grups d’alumnes dels cursos de català (unes 50 persones) han assistit als tallers “Tots som una colla” que els Castellers del Poble-sec han organitzat per als alumnes. En aquests tallers les persones assistents han adquirit les nocions bàsiques sobre els orígens i evolució, la terminologia i el simbolisme d’aquesta activitat de cultura popular tan arrelat al nostre país. Després de la part teòrica, han assistit i participat en un assaig per tal de viure de primera mà l’emoció d’aixecar aquestes increïbles torres humanes. “Tots som una colla” és un projecte que té com a objectiu donar a conèixer a la població en general, i especialment a la població nouvinguda, el fet casteller i aconseguir nous membres per a la colla. Esperem que arran d’aquest taller més d’un alumne s’incorpori com a nou membre dels Castellers. Per a molts assistents, aquest ha estat el primer contacte amb el fascinant món dels castells.

    El dissabte dia 18, a la tarda, la secció musical de la colla dels Castellers organitzarà el primer festival de gralles i tabals del Poble-sec amb Cercavila musical pel barri i a continuació hi haurà un concert de gralles ballable al Parc de les Tres Xemeneies.
    L’endemà, diumenge, i per celebrar la Diada de Tardor del Poble-sec, actuaran a les 12 h al carrer Blai i a les 18 h faran una festa al parc de les Tres Xemeneies amb DJ i bar, tota una revetlla que forma part de l’experiència castellera i que és oberta a tothom.
     

    Tots som una colla

    Picture 1 of 4

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites