• Èxit del karaoke

    Prop de dues-centes persones, majoritàriament alumnes i familiars, van participar en el karaoke que es va fer el dimecres 13 de juny al Centre Cultural Albareda per celebrar el final dels cursos de català per a adults de Sants-Montjuïc i les Corts. Com en les edicions anteriors, el públic va acompanyar les actuacions dels participants cantant o aplaudint amb entusiasme. La majoria dels 13 grups d’alumnes participants van acompanyar les seves actuacions amb coreografies i, fins i tot, amb guitarres i ukeleles que van fer passar una bona estona als assistents.

    Aquest és el tercer any consecutiu que fem aquesta activitat que té un vesant lúdic, de coneixement de la cultura musical catalana, però sense deixar de banda la de la cohesió social. En aquest espai multicultural es van reunir alumnes de cursos de tots els nivells de català, des de l’Inicial al C2 tot amb l’excusa de passar una bona estona compartint.

    La primera part de la festa va consistir en un piscolabis a l’aire lliure mentre sonaven les cançons en directe de Murmuri que, tot i el sol despietat, va interpretar els seus temes. A continuació vam passar a l’auditori  del Centre Cultural on l’alumne Miquel Blanco va presentar  els alumnes que van ser els protagonistes de la festa. L’acte es va tancar amb la interpretació d’Aquells núvols blancs, cançó de Murmuri que ja és tot un èxit entre els alumnes. Recomanem aquesta activitat per als alumnes de cursos de català de tots els nivells.

    El proper karaoke que organitzarà la delegació serà el 14 de juliol amb els alumnes dels cursos de dissabte que organitza el CNL de Barcelona per a la Federació de Entitats de Honduras en Catalunya.

     




     













     
     
     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites