• Dia Mundial de la Poesia

    Com cada any, el 21 de març el CNL de Barcelona se suma als acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia. El poema d’aquest any és Música de l’ànima, teixida amb paraules, de Rosa Fabregat. Enguany dedicarem les activitats que farem, com sempre, a l’Espai Avinyó-Llengua i Cultura a Joan Brossa, ja que el 2019 se celebra el centenari del seu naixement.

    D’una banda, i seguint la tradició de fa uns anys, convidem a tothom a assistir a una lectura pública de poesia a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura. En aquest espai els participants podran recitar el seu poema preferit, en la llengua que triïn, o, també, gaudir escoltant-los.

    D’altra banda, us volem proposar una altra activitat més lligada a la creativitat i a la manera de treballar d’aquest poeta. Aquesta activitat consta d’un itinerari amb estructures d’estimulació sensorial i d’un taller per compondre poemes visuals/corporis al final del recorregut. L’itinerari consta de 5 estacions/parades que es corresponen amb les 5 emocions bàsiques: la por, l’alegria, la tristesa, la ira i la sorpresa. En cada parada hi haurà materials que estimulin els 5 sentits segons l’emoció establerta. L’objectiu d’aquest itinerari és interpel·lar els sentits dels participants per despertar-ne la creativitat perquè estiguin preparats per elaborar el seu poema visual o corpori al final del recorregut.

    En la segona fase de l’activitat, es proporcionaran eines tals com fotografies, objectes curiosos, imatges, pintura…perquè els alumnes creïn un poema visual.

    Aquests poemes es penjaran en un mural situat a la planta baixa de l’EALC. Es demanarà als alumnes que vulguin que li facin una fotografia i la comparteixin a les xarxes socials(Instagram, Facebook, Twitter).

    L’activitat, oberta a tots els usuaris i a la ciutadania en general, estarà dinamitzada per les persones que l’han organitzada, està pensada per a un grup de màxim 25 persones i d’una durada de 45 min/1 h.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites