• Finalistes als Contes del món!

  Contes del món és una iniciativa de COMSOC-Comunicació Social que vol contribuir al coneixement de les realitats socials de les cultures del món, en especial la dels països que han estat esborrats de la història oficial o la dels pobles del món que encara avui són els eterns oblidats. D’entre els 24 finalistes del concurs, hi ha un conte que és d’alumnes de la Delegació de les Corts del CNL de Barcelona, La llegenda de Gara i Jonay.

  Gairebé 100 relats són els que han rebut per participar-hi, procedents d’escoles, instituts, universitats, centres de normalització lingüística, moviments socials i persones que hi han participat a títol individual. Del CNL de Barcelona, n’hi ha hagut cinc de les Corts, un de l’Eixample i un altre de Sant Martí.

  Un jurat format per sis persones del món de l’educació, la cultura i la comunicació, i posteriorment els internautes, que han tingut deu dies per votar en línia, han decidit quins havien de ser els textos guanyadors. La interculturalitat, els pobles indígenes, les lluites per un habitatge digne, les aventures i desventures del fet migratori, el reconeixement dels drets dels infants i de les dones i molts altres temes són els que s’han pogut escoltar en format podcast.

  Els relats que han arribat fins al final per ser els més votats es recolliran en el sisè llibre i disc del Concurs de podcast – Contes del Món -, el premi del certamen. Aquesta sisena publicació formarà part de la col·lecció de llibres-CD de contes d’arreu del planeta Terra, unes obres col·lectives fetes amb l’estima i l’esforç de petits i grans. De moment, es poden escoltar en el següent enllaç.

  contes del món

  Enllaços relacionats

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Atenció presencial amb cita prèvia

Horari matí: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Atenció presencial amb cita prèvia

Horari matí: dimarts, de 10 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h.


Música

Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatiusvisites