• Voluntaris i aprenents es coneixen a ritme de xarleston a les Corts

    Dilluns passat, una vintena de noves parelles lingüístiques es van estrenar al Voluntariat per la llengua com a protagonistes d’una obra de cabaret i a ritme de xarleston en un acte conduït per l’actriu Mònica Sánchez, alumna dels cursos de català del CNL, al Centre Cìvic Joan Oliver “Pere Quart”.

    La delegació de les Corts i l’equip de Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona van organitzar un acte especial de benvinguda al programa per als nous aprenents i voluntaris que els va fer viatjar al passat, concretament fins a la Barcelona dels anys vint de la mà de la Belle Henriette (Mònica Sánchez, de la companyia Breu Teatre Estratègic), artista principal de Le Petit Moulin Rouge del Paral·lel, i del seu marit Pasqual (Sergi Zamora).

    La Belle Henriette va facilitar als assistents tota mena d’indumentària i complements típics de l’època per duplicat, la qual cosa li va permetre aparellar cada voluntari amb l’aprenent corresponent en funció de la peça de roba o complement que tingués cadascun. Tot plegat va esdevenir un joc molt divertit que la Belle Henriette va conduir amb un excel·lent sentit de l’humor, elegància i professionalitat.

    Intercanvi cultural

    D’altra banda, el voluntari Josep Vaquer va explicar que la seva experiència en el programa l’ha “enriquit molt” perquè li ha permés “conèixer persones de tot el món i participar en un intercanvi de cultures real”. Cal destacar que actualment Vaquer té set parelles lingüístiques.

    Àlbum de fotos

    Voluntariat per la llengua

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites