• Èxit del karaoke de nadales

  img_20161219_194857

  El karaoke de nadales que la delegació va organitzar per celebrar el Nadal va ser tot un èxit. Tot i el mal temps amb vent, pluja i fred que va fer perillar l’activitat, un centenar de persones van assistir al Centre Cultural Albareda a cantar nadales.

  Durant una mica més d’una hora els grups classe van passar per l’escenari interpretant les cançons que havien triat i que havien assajat prèviament. Molts del grups s’acompanyaven de coreografies pròpies que feien l’espectacle encara més divertit i entretingut. Els estils musicals de les cançons triades va ser molt variat (rumba, pop, reggae, vals, ska, etc.) i això va contribuir a animar una mica més la festa.

  Les lletres de les cançons, com en un autèntic karaoke, es projectaven en una doble pantalla i així tant els intèrprets com el públic assistent podien seguir la lletra sense problema.

  El personal de la delegació de Sants i les Corts del CNL de Barcelona agraeix la col·laboració del Centre Cultural Albareda que, com sempre, està disposat a col·laborar en totes les activitats que organitzem, tant en la cessió dels espais com en el suport logístic i tècnic.

  També agraïm la col·laboració de les tres alumnes de nivell Elemental (Marian, Silvia i Dayana) que van conduir l’acte i a tots els alumnes i professors que van participar en aquesta activitat.

  Àlbum de fotos

  Centre Cultural Albareda

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música

Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatiusvisites