• Celebrem la diversitat lingüística amb un mem en català!

    La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el TERMCAT celebren aquest any el Dia de la Llengua Materna promovent la creació de mems en català per participar en l’anomenat “repte del mem en la llengua materna”, una iniciativa d’abast internacional de Rising Voices que té com a objectiu difondre la diversitat lingüística a les xarxes socials.

    El repte del mem en llengua materna consisteix a crear un mem original i divertit en català; afegir-hi les etiquetes #MemeML i #català i publicar-lo a Twitter o Facebook. També es pot compartir el mem amb altra gent d’arreu del món i reptar altres persones perquè creïn més mems i estenguin la proposta. Podeu crear mems de moltes maneres diferents. Al peu d’aquest escrit us facilitem una llista de webs que us facilitaran aquesta tasca. 

    El Dia Internacional de la Llengua Materna és una jornada declarada per la UNESCO, que se celebra cada 21 de febrer des de l’any 2000, per promoure la diversitat lingüística, cultural i el multilingüisme. Perquè el català hi sigui ben present, participa al repte i crea un mem!

    Més informació

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts i dijous, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h.Entrades recents


Arxius


Categories


Etiquetes


Pàgines


La Troca