• Èxit del karaoke

    La Festa de final de curs  i el karaoke organitzats per les delegacions de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona van ser tot un èxit de públic i de participació.

    Després dels “neguits” del final de curs, unes 150 persones es van aplegar al Centre Cultural Albareda per compartir un parell d’hores disteses però amb un treball previ a les aules. Primer hi va haver un pica-pica amb begudes, i després va ser el torn de cantar i aplaudir amb els artistes. Les 10 cançons interpretades per l’alumnat i que prèviament s’havien preparat a les classes, algunes amb coreografia molt elaborada, van ser el plat fort de la tarda.

    Per fer el karaoke, com en les altres ocasions que l’hem organitzat, vam fer servir la pàgina Lyrics Training que permet subtitular qualsevol cançó penjada al Yotube. Des de la delegació considerem que aquesta activitat facilita a l’alumnat el coneixement de cantants i cançons en català de manera informal, fomenta la participació i l’interès per la llengua catalana amb un format divertit i participatiu. També és una manera de deixar un record positiu i divertit del final de curs en l’alumnat.

    Agraïm la col·laboració del Centre Cultural Albareda que ens van facilitar els espais i el suport tècnic per dur a terme l’activitat, a l’empresa Moritz  i al professorat i alumnat que es va implicar molt activament perquè el karaoke fos tot un èxit.

    Karaoke juny 2017

    Picture 16 of 16

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites