• Camus i Calígula al Club de lectura

  No és simple el text de Camus. Els assistents al Club de lectura s’han enfrontat a un repte difícil de pair. Tot i així, n’han tret suc. Els trets de Calígula es poden reconèixer en cadascú de nosaltres i, per tant, només cal mirar-se endins. El millor i el pitjor conviuen en el nostre calígula personal. L’obra de Camús excedeix els límits per fer un retrat de l’home amb existència però sense essència. “Cada home és un criminal que s’ignora”, va sentenciar. La lectura d’aquesta obra punyent ha despertat interès i ha creat molts dubtes. Camus ens ha fet commoure amb aquesta història humana i cruel d’un home que vol la lluna. Després de llegir-la, si més no, hi som més a prop.

  El mes que ve ens visitarà Maria Mercè Roca i parlarem del seu llibre Els arbres  vençuts, vides particulars i íntimes que tindrem ocasió de comentar amb la mateixa autora. Tot un luxe.

  Maria Mercè Roca

  Biblioteca Vapor Vell

   

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts i dijous, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h.Entrades recents


Arxius


Categories


Etiquetes


Pàgines


La Troca