• ‘Assassinat al curs de català’, un joc d’escapada per a l’alumnat

    En el marc de la BCNegra’19 que organitza l’Ajuntament de Barcelona, el dimecres 13 i el dijous 14 de febrer, les delegacions de Sants-Montjuïc i de les Corts del CNL de Barcelona van organitzar el joc d’escapada Assassinat al curs de català, en què va participar l’alumnat dels cursos de català i alguns treballadors i treballadores de les Cotxeres de Sants.

    L’activitat es va fer a les Cotxeres de Sants tant al matí com a la tarda i al vespre, i hi van jugar 14 grups classe de tots els nivells, des del bàsic fins a superior. Durant 45 minuts, els alumnes havien d’esbrinar l’assassí, el motiu i l’arma de la història plantejada, en grups de 4 o 5 persones. En total hi van participar 308 persones. A més, segons el nivell, abans i després del joc, es fan diversos treballs d’aula orals i escrits.

    Les delegacions de Sants-Montjuïc i les Corts han projectat un seguit d’activitats relacionades amb el gènere de la novel·la negra, amb motiu de la Setmana de la novel·la negra de Barcelona (BCNegra) que s’ha celebrat a Barcelona del 24 de gener 3 de febrer.

    Durant el mes de gener i la primera setmana de febrer, s’han realitzat diversos treballs i exercicis a les aules relacionats amb autors i obres del gènere negre en català. A més, l’autora Anna M. Villalonga ja ha assistit a un curs a fer una xerrada sobre el seu llibre La dona de gris. Els autors Laura Gomara i Sebastià Bennasar visitaran els cursos els propers 26 de febrer i 4 de març. 

    Fotos de l’activitat

    Cotxeres de Sants

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites