• Lliurament dels premis del concurs ‘Si l’encertes l’endevines’ a les Corts

    El lliurament dels premis del concurs de frases fetes “Si l’encertes l’endevines” ha tingut lloc a l’equipament Cristalleries Planell, a la seu de la delegació de les Corts del CNL de Barcelona. Les guanyadores i els guanyadors han recollit els seus premis, tres vals de 100 euros per gastar a les botigues de l’Eix Comercial Sants-les Corts i unes bosses amb diversos obsequis cedits pel Districte de les Corts. Les persones premiades amb els vals de compra han estat: Josefina Salazar, Sílvia Pérez i Blai Sánchez.

    L’acte s’ha celebrat en un ambient familiar i distès i ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l’Eix Comercial Sants-les Corts, Reyes de la Corte; la consellera de Comerç del Districte de les Corts, Laura Cañadas, i la delegada de les Corts del CNL Barcelona, Sílvia Aregall, que han estat les encarregades de lliurar els premis.

    El concurs “Si l’encertes l’endevines” l’ha organitzat el CNL Barcelona amb la col·laboració dels eixos comercials de la ciutat i de l’Ajuntament de Barcelona i ha tingut una molt bona acollida, amb més de mil persones participants. Es tractava d’endevinar quaranta frases fetes en català a partir de les il·lustracions creades per estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja que es podien veure als comerços participants a cadascun dels districtes.

    .

    Picture 6 of 6

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites