• Joc d’escapada virtual Els diacrítics han volat

    El 28 de maig és el Dia Internacional del Joc i, per celebrar-ho, el CNL de Barcelona organitza un joc d’escapada virtual per a tota la ciutadania, en què la llengua catalana i la ciutat de Barcelona seran les protagonistes. La iniciativa s’emmarca en el programa I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística, que té com a objectiu fomentar l’ús del català a través del joc.

    Els diacrítics han volat és el títol del joc en què es podrà participar del 22 al 31 de maig. L’objectiu del joc és ajudar el Dr. Dídac Crític, que ha perdut la seva proposta per a l’Institut d’Estudis Catalans de mantenir només 15 accents diacrítics. Els fulls en què els tenia apuntats han volat un dia de molt de vent i han quedat disseminats per espais emblemàtics de la ciutat. Ara, el Dr. Dídac Crític no recorda quins diacrítics proposava mantenir i necessita trobar-los. Els participants aniran passant per proves que els faran passar per diversos llocs emblemàtics de la ciutat i que els portaran als diacrítics perduts. Per participar-hi el primer que s’ha de fer és enviar un missatge a: drdidaccritic@cpnl.cat per oferir l’ajut al Dr. Dídac Crític.

    Del 22 al 31 de maig, es publicaran a les xarxes socials del CNL de Barcelona (Twitter, Instagram i Facebook) les indicacions per entrar a participar en el joc. 

    ENLLAÇOS RELACIONATS

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites