• Lliurament de premis de “Si l’encertes, l’endevines” a les Corts

    El concurs “Si l’encertes, l’endevines”, organitzat pel Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona i l’Eix Comercial Sants-les Corts, amb la col·laboració del Districte de les Corts va cloure’s amb l’acte de lliurament de premis el passat 7 de juliol a la botiga Sweet&Flower.

    A l’acte van intervenir Sílvia Aregall, delegada de les Corts del CNL de Barcelona; Reyes de la Corte i Ester Estany, presidenta i responsable de Comunicació de l’Eix comercial Sants-les Corts respectivament, i la consellera de Comerç del Districte, Irene Morales. Totes tres intervencions van agrair la implicació dels comerços del barri, que han exposat els cartells del concurs, i l’empenta dels participants per encertar les frases fetes amagades en cada il·lustració. També van destacar la importància d’iniciatives com aquesta, que donen visibilitat i dinamitzen el comerç de proximitat, tot compartint la complicitat del repte lingüístic que suposa el concurs.

    Montserrat Orozco, Maria de Mar Valls i Beatriz Ayala van ser les guanyadores de 100 € en vals de compra als comerços de l’Eix Comercial Sants -les Corts i una bossa d’obsequis cedida pel Districte de les Corts. Roser Pérez i Gerard Solé van ser premiats amb una bossa d’obsequis del Districte.

    L’acte va tenir lloc a Sweet&Flowers, una pastisseria-degustació i floristeria molt acollidora i amb productes artesans i de gran qualitat, situada al carrer Joan Güell del barri de les Corts. L’amfitriona, Rosa Montserrate, amb les seves companyes i col·laboradores, van oferir un deliciós piscolabis a les persones assistents a l’acte. L’Arlet, fotògrafa i artista, es va encarregar de la part documental de l’esdeveniment.

    El concurs “Si l’encertes, l’endevines” consisteix a encertar quina és la frase feta que representen les il·lustracions distribuïdes pels comerços del barri, dissenyades pels alumnes de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Atenció presencial amb cita prèvia

Horari matí: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Atenció presencial amb cita prèvia

Horari matí: dimarts, de 10 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h.


Música

Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatiusvisites