• Un equip d’alumnes del CNL de Barcelona salva el planeta Terra

  L’equip format per nou abrandats terrícoles del CNL de Barcelona va aconseguir salvar la Terra de la invasió alienígena que esclavitzava la humanitat. Gràcies a la perícia, habilitat i intel·ligència de l’intrèpid equip format pel Jose Ednilson, Azmi Issam, Rodrigo, Rocío, Silvia, Arthur, Óscar, Raúl i Pep el planeta va ser alliberat de l’opressió extraterrestre. La proesa va ser possible després de superar una sèrie de desafiaments numèrics i combinatoris des d’una nau no tripulada on l’equip havia quedat presoner. El joc d’escapada que va aplegar aquest grup d’alumnes es diu Resistance Room i és a les Corts.

  Resistance Room és un veritable repte per a l’enginy, conduït pel comandant en cap Joan Casas. Els participants van poder jugar, relacionar-se i crear complicitats mentre practicaven el català de manera espontània. Després de salvar la Terra, els alumnes van manifestar que mai no s’havien expressat tanta estona en català en una situació tan divertida i que mai havien dit els noms de tants nombres, colors, orientacions i instruccions en català amb tant èmfasi i afany. El joc d’escapada a Resistance Room va ser tot un èxit com a activitat didàctica i lúdica.

  Agraïm al comandant en cap Joan la seva col·laboració en la rebuda i acompanyament de l’equip, i restem alerta per sufocar qualsevol altra invasió alienígena que amenaci el planeta.

  Resistance Room

  The Resistance

   

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música

Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatiusvisites