• El CPNL estrena un carnet de l’alumne per gaudir d’avantatges culturals i de lleure

    L’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ja disposa d’un carnet que permet acreditar-se per gaudir d’activitats culturals i de lleure de manera gratuïta o amb descomptes. Cada alumne del CPNL té un carnet digital que es pot visualitzar i descarregar des de l’Espai alumnes i que el personal dels equipaments haurà de validar mitjançant la lectura del codi QR que conté.

    Un dels avantatges ja disponibles, entre d’altres, és l’accés gratuït a revistes digitals en català a través de l’iQUIOSC.cat, el catàleg digital de publicacions en català de l’APPEC, o descomptes de fins al 25 % en entrades al TNC. Està previst que els avantatges per a l’alumnat del CPNL s’incrementin.

    Si bé el carnet digital és el document que identifica els estudiants del CPNL i els permet aprofitar els avantatges, caldrà consultar a la pàgina dels avantatges les condicions concretes de cada proposta. Els centres de normalització lingüística també recolliran els avantatges territorials a les seves pàgines.

    La creació del carnet i els avantatges que ofereix neixen del compromís del CPNL d’establir col·laboracions amb diferents entitats, equipaments i institucions per fomentar l’ús del català més enllà de l’aula, i de la voluntat del CPNL d’oferir un valor afegit social, cultural i lingüístic al seu alumnat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música

Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatiusvisites