• Ovidi Montllor i Sant Jordi, protagonistes de l’acte de presentació de parelles lingüístiques de les Corts

    Vint noves parelles lingüístiques van trobar-se per primer cop ahir dimarts 21 a la tarda en un nou acte del Voluntariat per la llengua, celebrat a la Societat Coral l’Espiga de les Corts. Sílvia Aregall, delegada d’aquest discricte del CNL de Barcelona, va obrir l’acte amb un recordatori cap a Ovidi Montllor, ja que aquest 2015 es fa la commemoració dels 20 anys de la seva mort. També va felicitar l’entitat acollidora de l’acte pel seu 90è aniversari.

    Manel Ollé, president de la Societat Coral l’Espiga de les Corts, va tenir també unes paraules per als assistents i els va felicitar per voler ensenyar i aprendre català desinteressadament. Tot seguit, va intervenir Àngels Ventura, consellera de Cultura del Districte de les Corts, que va animar les parelles a gaudir del barri, ja que “aquí trobareu un territori que us ajudarà a practicar”.

    Després que Marcel Pellejà expliqués com funciona el programa de Voluntariat per la llengua, Carme Capdet, una voluntària veterana, va donar pas a l’activitat amb la qual s’havia de conèixer cada parella. En una pantalla es projectava una imatge sobre Sant Jordi i les dues persones que la tenien entre la documentació que se’ls havia entregat a l’entrada, havien d’anar cap a l’escenari, conèixer-se i llegir un rodolí. Amb la suma de les imatges i els rodolins, entre totes les parelles lingüístiques van explicar la llegenda de Sant Jordi.

    Finalment, Marta Jarque, coordinadora de Dinamització i Assessorament del CNL de Barcelona, va tancar l’acte convidant a tothom a llegir en veu alta un poema de Joan Salvat Papasseit, en reconeixement a Ovidi Montllor.

    foto

     

     

     

     

     

    Fotos de l’acte

    Societat Coral l’Espiga de les Corts

    Any Ovidi Montllor

     

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites