• Cristalleries Planell acull un nou acte del Voluntariat per la llengua

  La recentment estrenada seu de la delegació de les Corts del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, ubicada a l’edifici de Cristalleries Planell, va acollir ahir un nou acte de formació de parelles lingüístiques, que ha comptat amb el suport de l’Arxiu Municipal de les Corts.

  A l’acte un espai que cada mes es duu a terme a un districte diferent de la ciutat, es van conèixer els voluntaris i els aprenents que, a partir d’ahir, ja formen part del programa Voluntariat per la Llengua. L’acte de Cristalleries Planell, que ha rebut el suport de l’Arxiu Municipal de les Corts, es va centrar en els edificis singulars de les Corts de la mà de la historiadora Núria Castellano.

  La responsable de la delegació de les Corts del CNL de Barcelona, Silvia Aregall, va obrir l’acte agraint el suport a Montse Rius i Germà Iturrate de l’Arxiu Municipal de les Corts i també a Núria Castellano.

  Al seu torn, Núria Castellano va fer un recorregut per vint edificils singulars de les Corts, il·lustrat amb material fotogràfic que va facilitar l’Arxiu Municipal de les Corts, que va explicar de mànera àgil i amena amb anècdotes i curiositats històriques molt interessants i força desconegudes. Al final de la intervenció, Núria castellano va interpel·lar el públic: “espero haver-vos despertat la curiositat per venir a passejar a les Corts”.

  La segona part de l’acte va estar protagonitzada pels nous voluntaris i aprenents que es van presentar individualment.

  La delegació de les Corts dóna les gràcies molt especialment a l’Arxiu Municipal de les Corts i a Núria Castellano per la seva implicació i dedicació a l’acte.

   

  Enllaços relacionats

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música

Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatiusvisites