• Sortida dels alumnes al mercat de les Corts

    El dia 25 de gener els alumnes del curs BB que la delegació de Sants-Montjuïc organitza per a l’associació de persones pakistaneses FARAN van fer una visita al mercat.

    Els alumnes es van trobar amb la professora a l’aula que els va explicar el que havien de fer, es va repartir el material, es va dividir la classe en grups i es van dirigir cap al mercat de les Corts. Aquesta activitat consisteix a pensar diferents menús (pica-pica de Nadal, esmorzar per a una excursió de muntanya i berenar de fi de trimestre). Han de decidir què volen preparar i comprar-ne els ingredients. Han d’anotar què compren, quant en compren, què val cada cosa i el pressupost final. A més, han de respondre una sèrie de preguntes i buscar alguns aliments concrets (el més car que hi hagi al mercat, coses que vinguin de fora, productes de quilòmetre zero, etc.) i fer-ne fotos.

    Els objectius de l’activitat són: practicar el vocabulari treballat a classe, treballar en equip i que s’esforcin a preguntar, i demanar aliments i preus per les parades del mercat.  També que trobin noves paraules entre els productes de les diferents parades i busquin el que se’ls demana.

    L’activitat va ser molt profitosa. Els alumnes es van divertir i no van tenir inconvenient a preguntar als dependents del mercat pels preus i les particularitats dels aliments. Els paradistes van atendre els alumnes amb paciència i amabilitat.

    Els alumnes visiten el mercat

    Picture 5 of 6

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts, de 9 a 13.30 h
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h

Tancat dilluns a la tarda del 15 de juny al 15 de setembre

Del 24 de juliol a l’11 de setembre, tancat.


Música









Entrades recents


Arxius


Etiquetes


Xarxes socials


Formap


Eixos comercials de Sants-Montjuïc


Guia de centres educatius



visites