• Ca[t]minem per Collserola

  En la darrera ca[t]minada vam recórrer alguns dels llocs més emblemàtics de Pedralbes i vam arribar fins al Parc de l’Oreneta, entrada natural a Collserola. Ara us presentem la tercera sortida d’aquesta activitat, un recorregut de 7,5 km,  que s’endinsarà precisament al Parc de Collserola, el pulmó verd de Barcelona.

  La sortida començarà per la visita al pantà de Vallvidrera, un lloc paisatgístic particular i espai natural protegit que és refugi d’amfibis. Després es endinsarem per boscos de pins i alzines, passarem per espais amb vistes panoràmiques del pla de Barcelona i del Baix Llobregat i arribarem al peu de la muntanya de Sant Pere Màrtir (384 m.), ja dins del terme municipal d’Esplugues. Al cim d’aquest turó hi ha les restes d’una bateria antiaèria de l’època de la Guerra Civil. Molt a prop hi ha l’àrea de descans de la plaça Mireia, lloc de trobada els diumenges de ciclistes i esportistes. A partir d’aquí ja baixarem muntanya avall per anar a parar a l’Hospital de Sant Joan de Déu, parc Cervantes i arribada a la Diagonal <M> Zona Universitària, lloc final del recorregut.

  Us recordem que aquesta caminada, com totes les de Ca[t]minem, és per a persones que estan acostumades a caminar amb regularitat. Heu de venir amb botes de muntanya o vambes (no amb sabates). Millor porteu una motxilla, no bosses. Recordeu de dur beguda, alguna cosa lleugera de menjar, gorra i protector solar. Porteu targeta de transport perquè agafarem transport públic per anar fins al lloc de sortida.

  Aquesta activitat la farem el divendres 26 de febrer a les 9.15 h i acabarem, si tot va segons les previsions,  abans a les 12 h. Quan us hi apunteu ja us direm el lloc exacte de trobada.

  Per a inscripcions empleneu el formulari. Activitat gratuïta.

 1. Isabel

  18 Feb 16
  18:14 #

  Hola. On es el punt de sortida per la caminada del 26 fer? gracies

  Respondre

 2. Nathalie

  23 Feb 16
  15:48 #

  Hola,
  Em vaig apuntar aquest cap de setmana I encara no m’han confirmat.
  Podeu mirar i dir on es el punt de trobada?
  Moltes, gracias,
  Nathalie

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de Sants-Montjuïc

C. Guitard, 17 – 08014 Barcelona
Tel. 934 912 797 – sants@cpnl.cat –

Horari matí: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h


Delegació de les Corts

C. Doctor Ibáñez, 38 – 08014 Barcelona
Tel. 934 119 605 – lescorts@cpnl.cat –

Horari matí: dimarts i dijous, de 9 a 14 h.
Horari tarda: dilluns, de 16 a 20 h.Entrades recents


Arxius


Categories


Etiquetes


Pàgines


La Troca