• Pis per llogar

   

  2919

  A casa estem buidant el pis. És un no acabar. Tota la vida per moblar un pis i ara toca desmoblar-lo, que no hi quedi res: els mobles es converteixen en trastos, els records en andrònimes, les parets en escrostonats. La memòria en un anunci de lloguer.

  La nostra és una casa cantonera, és molt assolellada, tot el matí que hi toca el sol. Té quatre cambres, celobert amb estenedor i safareig; armaris d’obra (empotrados) plens de prestatges, parets empaperades, calaixeres (cómodas) per desar-hi la roba blanca, un secreter de fusta del qual hem perdut la clau i cortines amb gafets (corchetes). A casa hi ha una cornucòpia dels avis que et deixa astorat!

  Però el llogater (inquilino) no ho vol, tot això! L’important és que el pis quedi espaiós, que hi hagi envans movibles i que el marbre/fogons/taulell de la cuina (encimera) sigui jaspiat, amb escalfador amb termòstat i aparell d’aire condicionat, amb tancaments metàl·lics i portes corredisses que es veuen menys. Ai las, que no sé si el llogarem!

  Mentrestant, si treballeu en una immobiliària o esteu pendents de llogar o vendre el vostre pis, no deixeu de consultar l’enllaç següent i recordeu, pis de lloguer o pis per llogar, però no pas *en lloguer (en alquiler).

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Vull fer un curs!


Entrades recents


Històric


Núvol d’etiquetes


Recursos


Comentaris recents


Blog