• Dia de la Dona – 8 de març

    El Dia 8 de març, Dia de la Dona, a la delegació de l’Eixample vam fer diferents actes per tal de commemorar aquesta data.

    En primer lloc, els alumnes d’un elemental 2 van gravar històries de dones per rc66, la ràdio comunitària de Sant Antoni ( iVooxRC66 ), que van extreure del llibre Contes de bona nit per a nenes rebels, volum 2. Durant tota la setmana es van emetre a la ràdio petits podcasts on s’explicava cada dia la vida d’una dona que havia protagonitzat fets importants.

    En segon lloc, vam dedicar la píndola sobre la llengua dels dijous a les Dones i la literatura. Si encara no l’heu sentit, no us el perdeu a iVoox, i RC66.

    En tercer lloc, vam oferir una sessió de llenguatge no sexista a càrrec de l’assessora de la delegació, la Neus, el mateix dia 8 de març.

    I en quart i últim lloc vam dedicar alguna de les sessions de classe de la setmana a parlar sobre dones importants de les nostres vides o que coneguéssim. Els alumnes van poder penjar les seves pròpies històries al passadís de la delegació. No us en perdeu la lectura. Val molt la pena.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->