• Música

  El febrer de 2021, amb la finalitat de divulgar el català en l’àmbit musical i de fer més atractiu l’aprenentatge de la llengua, el CPNL va crear un compte propi a la plataforma virtual de Spotify, pensat per a totes les persones que, arreu del món, volen aprendre, cantar i sentir en català.

  El compte a Spotify s’estrena amb 16 llistes i amb més de 850 cançons que combinen criteris de selecció diversos. D’una banda, se n’hi poden trobar que contenen temes d’estils musicals concrets.  De l’altra, se’n configuren per acompanyar en determinats estats d’ànim, situacions diverses o dates assenyalades del calendari. Però a més, el compte inclou reculls de cançons per aprofundir en la cultura, la història, la poesia, la literatura o les variants dialectals.

  El 21 de juny de 2022, per celebrar el Dia Europeu de la Música, el CPNL estrena una nova pàgina web de música en català. Es tracta d’un recurs en línia, que enllaça a la plataforma, en què hi ha disponibles més de 20 llistes de reproducció i més de 1.200 temes.

  Com a actualització, s’han creat dues llistes de cançons per a l’ensenyament i l’aprenentatge dels cursos bàsic 1 i bàsic 2.

  Esperem que us agradin!

   

  CPNL Spotify

  Bàsic 1

  Bàsic 2

   

  Text extret i adaptat de “Música, aprenentatge i emocions”. Autores diverses del CPNL. Desembre del 2022

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->