• Castanyada al mercat de la Concepció

    Dimecres i dijous passats, 29 i 30 d’octubre, un grup de Bàsic 2 i un altre de Bàsic 1 de l’Eixample van anar a visitar el mercat de la Concepció.

    La visita que els va fer la Pilar, la gerent del mercat, va ser molt entretinguda i interessant. Van començar amb les fruites i les verdures. La Castanyada, que se celebra el 31 d’octubre, era ben present a la Concepció. Castanyes, moniatos i carabasses decoraven les parades. Van continuar per les parades de carn: l’aviram (els ous d’estruç són gegants!) i els productes del porc. A la peixateria, s’hi van estar força estona. Van conèixer espècies noves per a ells com ara la bruixa o la gallineta. Les coneixeu vosaltres? Al final del recorregut, els responsables de la Concepció els van obsequiar amb un batut de fruites 100% natural i boníssim!

    En acabar, els alumnes del Bàsic 2 se’n van anar a fer una cervesa i els del Bàsic 1 van anar a la floristeria que hi ha a l’entrada del mercat del carrer València. Tots els alumnes, a més de passar-s’ho molt bé, en van sortir meravellats i, per a alguns, va ser la primera vegada que van fer servir el català al mercat.

    Aprofitant l’ocasió, us animem a explicar-nos als comentaris com heu celebrat aquesta castanyada.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->