• Castanyada al mercat de la Concepció

  Dimecres i dijous passats, 29 i 30 d’octubre, un grup de Bàsic 2 i un altre de Bàsic 1 de l’Eixample van anar a visitar el mercat de la Concepció.

  La visita que els va fer la Pilar, la gerent del mercat, va ser molt entretinguda i interessant. Van començar amb les fruites i les verdures. La Castanyada, que se celebra el 31 d’octubre, era ben present a la Concepció. Castanyes, moniatos i carabasses decoraven les parades. Van continuar per les parades de carn: l’aviram (els ous d’estruç són gegants!) i els productes del porc. A la peixateria, s’hi van estar força estona. Van conèixer espècies noves per a ells com ara la bruixa o la gallineta. Les coneixeu vosaltres? Al final del recorregut, els responsables de la Concepció els van obsequiar amb un batut de fruites 100% natural i boníssim!

  En acabar, els alumnes del Bàsic 2 se’n van anar a fer una cervesa i els del Bàsic 1 van anar a la floristeria que hi ha a l’entrada del mercat del carrer València. Tots els alumnes, a més de passar-s’ho molt bé, en van sortir meravellats i, per a alguns, va ser la primera vegada que van fer servir el català al mercat.

  Aprofitant l’ocasió, us animem a explicar-nos als comentaris com heu celebrat aquesta castanyada.

 1. La profe

  17 nov. 14
  18.33 #

  Ep!!!!

  Que no feu cap comentari??? Mireu quines fotos més maques!!!!

  Fins després….

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric