• Sortida al Mercat de la Concepció

    IMG_20160607_111429IMG_20160607_112425

    El dia 7 de juny els alumnes d’un grup de bàsic 1 van assistir a una visita guiada al Mercat de La Concepció. Aquestes són algunes de les seves opinions sobre l’activitat:

    M’ha agradat moltíssim l’activitat perquè hem fet també una classe pràctica. La guia ha fet una presentació molt interessant, des de la cultura catalana a la dinàmica del mercat.

    Luciana De S.

    La Pilar, la guia, ho ha fet molt bé; transmet amb passió el seu saber.

    Philippe D.

    És la primera vegada que vinc a aquest mercat, la visita és molt amena. No sabia que el mercat tenia una història tan interessant, que molta gent no coneix, ni que els peixaters arriben tan d’hora! La gent que hi treballa fa un gran esforç i cada parada té una manera diferent de funcionar.

    Armando C.

    Aquesta activitat és una bona idea. Es veu que la Pilar està molt involucrada amb la seva feina.

    Remy G.

    La sortida al mercat és una activitat interessant. Penso que és la millor manera d’aprendre i practicar el nostre català.

    Sebastián Q.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->