• De visita a la Casa Elizalde

    Foto sortida Casa Elizalde

    Dimecres 8 de juny, el curs de Suficiència 1 de matí de la Delegació de l’Eixample va dur a terme la visita guiada de l’exposició “ENS FEM UNA FOTO? FOTOGRAFIA DOMÈSTICA ALS ANYS 30”, que forma part de la mostra “Finestres de la Memòria” que acull la Casa Elizalde, el palauet situat al carrer València 302, reconvertit en centre cultural des dels anys 80.

    L’exposició vol ser un reconeixement al valor documental de la fotografia familiar o d’àmbit domèstic en els anys del seu primer apogeu: la dècada de 1930. Fetes al carrer o a casa, íntimes i personals, les imatges constitueixen un contrarelat visual de la vida quotidiana a l’Eixample que complementa o contradiu l’imaginari que s’ha consolidat entorn de la Segona República gràcies a la força de la premsa gràfica i del cinema.

    Un homenatge a la fotografia, però també a la vida diària, a la VIDA EN MAJÚSCULES.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric