• Sortida al Mercat del Ninot

    ninotEl passat dimecres 28 de setembre uns alumnes del bàsic 1 de català del Miquel Àngel van anar al conegut Mercat del Ninot, a l’Esquerra de l’Eixample.

    Primer se’n va fer una mica d’història i van conèixer l’origen del ninot de la façana principal, a continuació van poder practicar el lèxic i les estructures de les compres que havien après a l’aula mitjançant una petita gimcana: havien de buscar diferents productes i preguntar el significat de mots relacionats amb les parades com ara cansaladeria, aviram, etc.

    Hi van participar 20 alumnes. L’activitat va ser un èxit i tothom es va mostrar molt participatiu. Cal destacar que aquestes sortides afavoreixen l’ús real de la llengua i fan que puguin trencar el gel i que comencin a parlar. Els comerciants del Mercat van ser molt amables i van ajudar els alumnes en tot moment.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->