• Vídeo sobre jocs lingüístics

    2013.12.05.WEB_Vídeo_jocs

    El català disposa d’una àmplia oferta de jocs lingüístics: des dels passatemps als diaris, passant per jocs de taula fins als concursos televisius. La dimensió lúdica de la llengua catalana, ben arrelada i popular, arrenca de la cultura tradicional i es projecta amb força cap al món digital.

    Per mirar el vídeo directament al YouTube cliqueu a la imatge.

    Aquest vídeo ha estat elaborat i difós en el marc del Centenari de les Normes Ortogràfiques per la Direcció General de Política Lingüística. Us animem a veure’l i compartir-lo!


    www.gencat.cat/llengua/centenarinormes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->