• Matrícula i cursos per a l’any acadèmic 2014-2015

    rotator_fons1 Si esteu pensant d’apuntar-vos a un curs de català, no us entretingueu i comenceu a moure-us!

    A partir de demà, dia 2 de setembre, podreu consultar la nova oferta de cursos tant al web del CPNL com als vestíbuls o entrades de les delegacions, classificats per nivells i horaris.

    La matrícula del torn preferent, és a dir, per a antics alumnes, s’obrirà aquests dies:

    Elemental 2, elemental 3 i curs elemental: 4 de setembre

    Intermedi: 8 de setembre

    Suficiència i superior: 9 de setembre

    La matrícula general s’obrirà aquests dies:

    Elemental i intermedi: 10 de setembre

    Suficiència i superior: 15 de setembre

    A partir d’aquestes dates el període de matrícula és continu, és a dir, matrícula oberta sempre, com en els cursos de nivell bàsic.

    Recordeu que si no teniu un certificat homologat o bé fa més de dos anys que en vau assolir els continguts, haureu de demanar hora per fer una prova de nivell trucant al 934 512 445 (Eixample) o a qualsevol altra delegació.

    Per matricular-vos, només cal que presenteu el NIF, NIE, passaport, document identificatiu dels països de la UE o el document identificatiu d’altres països i, si la teniu, l’acreditació de nivell. Us pot inscriure una altra persona sempre que presenti aquesta documentació. Cada persona pot fer com a màxim dues inscripcions.

    Documents per a la reducció de preu: carnet actualitzat de família nombrosa, de família monoparental, de pensionista o de jubilat, targeta acreditativa o certificat de discapacitat per a persones amb una discapacitat reconeguda de com a mínim el 33% i, pel que fa a les persones en situació d’atur, certificat actualitzat de demanda o de la situació de la demanda de l’OTG, o bé l’informe de la situació actual de la Tresoreria de la Seguretat Social o el certificat negatiu d’alta a la Seguretat Social, o bé el comprovant bancari de percepció de subsidi d’atur, ajut familiar o de PIRMI.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->